Over de Muur heeft nieuwe redacteurs

Met trots kan Over de Muur melden dat haar redactieteam met drie nieuwe leden is uitgebreid! Allereerst verwelkomen wij Edurne De Wilde. Zij is bezig met haar research master Cities, Migration and Global Interdependence aan de Universiteit Leiden en ze vindt het daarnaast belangrijk om haar werk naar een breder publiek te vertalen. Hetzelfde geldt voor Esmée Bruggink. Zij is promovenda aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en onderzoekt hoe ideeën over burgerschap, macht en verantwoordelijkheid in Atheense tragedies vorm krijgen. Tot slot komt Teun Dominicus ons versterken. Deze politicoloog-historicus doet de master Cities, Migration and Global Interdependence in Leiden, en is vooral geïnteresseerd in het bevragen van macht, geweld en autonomie. Ook hij schuwt het publieke debat niet!

We zijn blij dat we met deze nieuwe redacteurs andere perspectieven – uit België, uit Nijmegen, uit de oudheid en uit de studentenwereld – aan de groep kunnen toevoegen, en we zien uit naar een energieke samenwerking!

De redactie, v.l.n.r. boven: Thomas Smits, Sara Polak, Klaas Stutje, Suze Zijlstra, Sabine Waasdorp, Lisa Kattenberg, Teun Dominicus. V.l.n.r. onder: Niels Mathijssen, Edurne De Wilde (niet op de foto: Darryl Barthé en Esmée Bruggink)